Youtube Abone Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

Youtube Abone Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

Youtube Abone Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

Youtube Abone Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

Youtube Abone Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

2005 yılı içerisinde kurulumu sağlanan Youtube oldukça geniş bir alanda kullanılmaktadır. Şimdilerde büyük kazançlar ve kitleler oluşmasını sağlayan bir uygulama olarak da bilinmektedir. Bu yüzden de dünyanın her yerinden insan, Youtube kullanmaya başlamıştır. İnsanlar artık Youtube üzerinden birçok video paylaşabiliyor ve başkalarının videolarını izleyebiliyorlar. Bu paylaşımlar sırasında da video sahibinin kanalını değerli yapan bazı unsurlar bulunuyor. Videonun izlenme sayıları, etkileşimler ve abone sayısı oldukça etkili bir detay. İnsanların Youtube kanalları üzerindeki izlenimini de bu detaylar sayesinde belli oluyor.

Youtube üzerindeki başarısını, ilerleyişini göstermek istemeyen insanlar için de bazı alternatifler bulunuyor. Dilerseniz kanalınız içerisindeki abone sayılarını gizleyebiliyorsunuz. Bu da aslında kanal içerisindeki paylaşımlara yeni başladıysanız sizi daha hızlı bir ilerlemeye sevk edebilir. Aynı şekilde, sosyal medya hizmetlerinden faydalanıyorsanız, çelişkilerin yaşanmasını ortadan kaldırır. Ancak çoğu zaman verimli bir hizmet olduğu da söylenemez. Başarılı bir kanal olabilmek için her manada daha iyisini göstermek gerekir. Peki, Youtube abone sayısı gizleme nasıl yapılır?

Abone Sayıları Gizlenebilir Mi?

Youtube platformunda bulunan abone sayısını gizleyebilmek için yapmanız gereken birkaç işlem bulunuyor. Bu işlemleri kullanarak kısa süre içerisinde abone sayınızı gizleyebiliyorsunuz. Ayrıca hesabınızın abone sayısını gizlemek için ekstra bir uğraş da söz konusu değil. İşlemlere ve ibarelere uyarak kolayca sonuca ulaşabilirsiniz.

Abone Sayısını Gizleme Aşamaları Nelerdir?

Youtube abone sayısı gizleme işlemi içerisinde öncelikli olarak Google hesabınızda oturum açmanız gerekiyor. Oturumu açmanızla beraber de Youtube Studio ana sayfasına girmeniz gerekiyor. Giriş sağlamanızın ardından profil resminiz ve kanalınızın kontrol işlemlerinin bulunduğu alana gitmeniz lazım. Bu alan, sayfanın en alt kısmında bulunuyor. En aşağıya inerek ayarlar sekmesine giriyorsunuz.

Ayarlar kısmı içerisinde kanal sekmesi de bulunuyor. Kanal sekmesine girmenizin ardından karşınıza bir ekran çıkacaktır. Bu ekran üzerinde de gelişmiş ayarlar sekmesini seçmeniz gerekli. Gelişmiş ayarlar sekmesinde de çıkan abone sayısı bölümü bulunur. Bölüm içerisinde “Kanalıma abone olan kullanıcıların sayısını göster” seçeneğinde onay işareti vardır. Bu işareti kaldırmanızla beraber abone sayınız görünmez bir hal alır. Böylece talebinize uygun işlemleri tamamlamış olursunuz.