Twitter Gizli Hesap Görme

Twitter Gizli Hesap Görme

Twitter Gizli Hesap Görme

Twitter Gizli Hesap Görme

Özel Twitter hesaplarını görüntülemek için en iyi uygulamaları ve araçları tartıştık, ancak birkaç başka seçenek de var, örneğin şu anda bir sitede harcayacak çok paranız yoksa, ancak yine de gizli hesabı görmek istiyorsanız bu adımları inceleyin.

 

1. Bir Takip İsteği Gönderin

Twitter gizli hesap görme konusunda ilk alternatif yöntem, o hesabı takip etmektir. Kişiye her zaman bir takip isteği gönderebilirsiniz, sizi tanımasını istemiyorsanız fake hesap açıp gönderebilirsiniz. Bu yöntemin tek dezavantajı, takip isteğinizi kabul etmelerini beklemeniz gerekecek ve bunu yapmaları haftalar hatta aylar alabilir.

2. Google'ı kullanın

İkinci seçenek, Twitter'da bu takip isteğinin kabul edilmesini bekliyorsanız, Google üzerinden tweet'leri görmektir, çünkü Google arama önbelleğe alınmış tweet'lerin Google görsellerinde görünmesine izin verecektir. Twitter'daki çoğu kişi Google önbelleğini açar çünkü bu, kolayca aranabilir oldukları anlamına gelir, bu da hedef kitlelerini büyütebilecekleri anlamına gelir.

Açıkçası, bunun dezavantajı, tweet'lerinin Google görselleri aracılığıyla herkese açık olması. Google görsel arama yoluyla bir tweet'i, yalnızca Twitter profilinin kullanıcı adıyla veya hatta tweet'te bahsedildiğini düşündüğünüz konumu kullanarak bulabilirsiniz. Anahtar kelimeleri de kullanabilirsiniz.

Özel Bir Twitter Profilinin Takipçilerini Görebilir miyim?

Birinin Twitter profili özelse, profil fotoğrafını, biyografisini, kimi takip ettiğini, kimin takip ettiğini ve kaç tweet attığını görebileceksiniz. Ancak, gönderilerini, tweet'lerini veya fotoğraflarını derinlemesine göremeyeceksiniz.

Kilitli Bir Twitter Profili Neye benziyor?

Twitter'a girerseniz ve bir asma kilit simgesi görürseniz bu, Twitter profilinin parola korumalı olduğu anlamına gelir.

Bu, özel Twitter profillerinden gelen tweet'lerin yalnızca size izin verildiğinde görüntülenebileceği anlamına gelir. İçeriklerini şifreyle korumaya karar veren kişi ve şirketler, onları kimlerin görebileceğini kısıtlayabilir.

Twitter Profilinizin Kilitlenmesi Ne Anlama Gelir?

Twitter, bir Twitter profilinde şüpheli etkinlik olduğuna inanırsa, profili kilitleyebilir. Bir Twitter profili, Twitter'ın hüküm ve koşullarını ihlal ediyorsa veya Twitter, profilin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsa, askıya alınabilir veya kısa süreliğine kilitlenebilir.

2022'de Gizli Twitter Hesapları Nasıl Görülür?

Özel Twitter hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinizi öğrenmek, düşündüğünüzden daha kolaydır. Gördüğünüz gibi, hem üçüncü tarafları hem de özel bir Twitter profilini çok fazla zamanınızı almadan twitter gizli hesap görme manuel yollarını içeren birçok seçenek var.

Günün sonunda, bahsettiğimiz sitelere göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz, çünkü bu siteler, müşterilerinin özel Twitter hesaplarını görüntülemesine yardımcı olmak konusunda sektörde çok fazla deneyime sahipler ve ne aradığınızı biliyorlar. özellikler açısından.

2022'de özel Twitter hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinizi öğrendikten sonra, çocuklarınıza göz kulak olabilecek ve onların Twitter'da başkalarıyla nasıl etkileşimde bulundukları konusunda içiniz tamamen rahat olacaktır.