İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları

İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları

İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları

İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları

 İnstagramda Keşfet'e Düşmek İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 
İnstagram algoritmasının Keşfet bölümüne dahil olmak için; Önemli olan bazı farklı detaylar var. İlk olarak, hesabınız tüm kullanıcılara yani herkese açık olmalıdır. Çünkü adımlar doğru bir şekilde takip edilip uygulansa bile; Onları görüntüleyen kişiler profili göremiyorsa, takipçi istekleri almak zor.

Instagram, görsel içeriğe dayalı bir paylaşım ağıdır. Bu nedenle video, fotoğraf gibi içeriklerin kalitesi ve çözünürlüğü önemli olan noktalardır. Aynı zamanda içeriğin kopya olup olmadığına dikkat edilmesi de ayrı bir konudur.Kopya içerik hesabınızın kalitesini azaltır.

Çok sayıda kullanıcı her gün Instagram'da benzer içerikler paylaşıyor. Hatta bir çok kişinin paylaşım yaptığını görebilirsiniz. Ancak, bu uygulamalar Keşfet'e hiçbir şekilde erişim sağlamaz. Bu noktada diğer mevcut kullanıcılar açısından da değerlendirmek ve hangi içeriklerin beğenildiğini düşünmek de önemlidir. Kaliteli içerik paylaşımı yapılmalı, düzenli ve planlı olarak yapılmasında fayda var.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise; Instagram, görsel paylaşıma dayalı bir sosyal medyadır. Bu nedenle görsellerin yanı sıra uzun yazılar yerine kısa veöz yazılar tercih edilmelidir.

 

Instagram'da Keşfedildiğinizi Nasıl Anlarsınız?
Instagramda keşfedildiğiniz nasıl anlaşılır? Konuyla ilgili en çok merak edilen içeriklerden biri; Gerekli adımlar atılırsa Instagram Keşfet'e dahil olduğunuz nasıl anlaşılır bir sorudur.

Öncelikle hesabınıza gelen beğeni, yorum, izlenme ve takipçi sayılarından Keşfete düşme durumunu anlamak mümkün. Normalden daha fazla takipçi alınmaya başlandıysa ve beğeniler de aynı oranda artıyorsa; ekolarak ilgi çekici gönderilere yorumlar geliyorsa bu, sonunda Keşfete düştüğünüz anlamına gelir.

Instagram birçok kişi tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen bir uygulama olsa da Keşfet gibi farklı özellikleriyle de öne çıkıyor. Instagram'da Keşfet'e düşmenin püf noktalarını sunduğumuz yazımızın sonuna geldik.Aklınıza takılan yerleri whatsapp hattımız üzerinden sorabilirsiniz.