Instagram'da Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Instagram'da Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Instagram'da Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Instagram'da Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Instagram'da Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

İnstagram platformu içerisinde, son zamanlarda markalarda yer alan ürün ve hizmetlerin dikkatlerini çekebilecek oldukça kaliteli yeni yöntemler sağlamaktadır. Bu yöntemler arasından en önemlisi ise İnstagram hesaplarında alınmakta olan mavi tik hizmetleridir. Bu alınmakta olan mavi tik, markaların platform içerisinde çok daha kolay bir şekilde büyüme sağlamaları anlamında güvenilir bir altyapı sağlamaktadır.

2014 senesinin son aylarında, ünlüler, politikacılar, kamu kurumları ya da dünya çapında tanınan markalar adına otomatik bir şekilde gerçekleştirilmiş olan mavi tik hizmeti, 2018 senesinden sonrasında ise, form doldurma işlemleri ile başvuru yapılabilecek bir yapı olarak yer almıştır.

Biz de bu yazımız içerisinde sizlere İnstagram platformu üzerinde kaç takipçiden sonra mavi tik alınabildiği gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız.

İnstagram Mavi Tik Almak İçin Şartlar Nelerdir?

İnstagram platformu içerisinde mavi tik alımları için bazı şart ve koşullar yer almaktadır. Bu şartların karşılanması durumunda mavi tik sahibi olunabilmektedir. Mavi tik alma şartlarına bakacak olursak;

  • Başvurunuzun bir değerlendirme altına alınması için ilk olarak hesabın gerçek bir işletme ya da bir kurumu temsil ediyor olması gerekir. Bunun haricinde hesabın gerçek bir kişiye ait olması da mavi tik için yeterli olabilir. Bir hayran hesabı ya da kurgusal bir karakter için hesap açma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz ancak mavi tik başvuru yapsanız da kabul edilmeyecektir.
  • Başvurulmakta olan instagram kullanıcısı, temsil etmekte olduğu marka ya da kişinin tamamen benzersiz bir hesabının yer alması gerekir. Bu, marka ya da bir şahıs olarak yalnızca tek bir hesabının yer aldığı ve bunun mavi tik alabileceği anlamları taşımaktadır.
  • Mavi tik almanın diğer bir şartı ise, İnstagram hesabının gizli olmaması durumudur. Bunun dışında profilin eksiksiz bir şekilde yer alıyor olması da önemlidir. Eksiksiz yer alması anlamında, profil fotoğrafı, biyografi ve akış gibi birçok şeyin doldurulmuş olmasıdır. Eğer çok ünlü biri olarak yer almıyor iseniz, yalnız bir gönderi ile mavi tik almak da oldukça zor olacaktır.
  • Mavi tik sahibi olmak adına, İnstagram platformu içerisinde hesabınızın hem iyi bir şekilde bilinmekte olan figürü, hem de markayı temsil ediyor olması gerekmektedir. İnsanlar tarafından sürekli olarak aranmakta olan, farklı bir haber kaynağı içerisinde ismi geçmekte olan hesaplar sizlere gerekli avantajları sağlar. Bunun dışında reklamlar ile yönlendirilmekte olan kaynakların da dikkate alınmamakta olduğunu söyleyebiliriz.
  • İnstagram üzerinden mavi tik almak için belli bir takipçi sınırı yer almamaktadır. Ancak takipçinizin çok olması, mavi tik almak için size avantaj sağlayacaktır. Bu nedenle sizde instagram takipçi satın alma işlemi sağlamak için platformumuzu ziyaret edebilir ve mavi tik almak için çok daha avantajlı bir durum içerisinde yer alabilirsiniz.