Instagram'da Daha Fazla Takipçi Kazanmak için 5 İpucu

Instagram'da Daha Fazla Takipçi Kazanmak için 5 İpucu

Instagram'da Daha Fazla Takipçi Kazanmak için 5 İpucu

Instagram'da Daha Fazla Takipçi Kazanmak için 5 İpucu

Instagram, sayısız kendini ifade etme ve iş fırsatı sunan şirketler ve bireyler için küresel bir platform haline geldi. Ancak gerçekten geniş bir erişim elde etmek için öncelikle doğru sayıda takipçiye ihtiyacınız var. Bunu kazanmak kolay bir iş değil. Sosyal bir topluluk olarak, her şeyden önce şu geçerlidir: Etkileşim, başarının anahtarıdır. Aşağıda Burn Medya ekibi olarak Instagram'da başarılı ve kalıcı olarak nasıl daha fazla takipçi kazanabileceğinize dair 5 ipucu derledik.

#1 Takipçilerinizin görmek istediği içerik

Instagram hesabı oluşturuldu ve yayınlamak istediğiniz çok fazla içeriğiniz var mı? Böylece başlangıç ​​yapılmıştır. Ancak en iyi durumda, kitlenizin hangi içeriği görmek istediğine ve hangilerinin en iyi kabul edildiğine zaten dikkat etmelisiniz. Bunu yapmak için beğenilere ve görüntülemelere göz kulak olmalı ve en iyi hangi içeriğin alındığını değerlendirmelisiniz. Bu amaçla içeriğin hedef kitlenize uygun hale getirilmesi ve uyarlanması gerekir. Farklı gönderiler, etkileşimli içerikler, kısa videolar veya eğlenceli gönderiler sadece yeni takipçiler kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda onları tutabilir.

#2 Kendinizi Sürekli Hatırlatın

Düzenli gönderiler ve yeni içerik, Instagram hesabınızı oluştururken her şeyin başı ve sonudur. Takipçileriniz sizi takip ediyor ve sizden her zaman aynı konuda olan yeni içerikleri görmek için sabırsızlanıyorlar. “Görüş dışı, akıl dışı”  bu deyim Instagram için de geçerlidir. Kendinize hatırlatmaya devam etmezseniz ve topun üzerinde kalmazsanız, takipçilerin ilgisini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Başlangıçta, her zaman kaliteli içerik sağlamayı zor bulabilirsiniz, ancak çaba her zaman karşılığını verir. Düzensiz paylaşımlar da Instagram algoritması tarafından cezalandırılıyor. Daha az sıklıkta görünürler ve takipçiler daha aktif hesaplara geçer.

#3 Trendleri takip edin

Covid'e karşı bir sonraki güçlendirici aşı herkesin ağzında mı? Sevgililer Günü, Noel veya diğer önemli festivaller ve tatiller yakında mı geliyor? İlgili hashtag'ler ve zamanın ruhunu ve güncel eğilimleri yansıtan ilgili konuları ele almak, erişimi genişletmeye, hesaba dikkat çekmeye ve nihayetinde takipçi kazanmaya yardımcı olabilir. İdeal olarak, uygun şekilde sunulabilecek ve hedef kitlenize göre uyarlanabilecek gelecek etkinlikler için önceden içerik hazırlarsınız.

#4 Coğrafi etiketlemeyi kullanın

Uluslararası erişim, hemen hemen her Instagram hesabının hedefidir. Dünyanın her yerinden takipçiler memnuniyetle karşılanır ve sadece değişimi zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda ulusal sınırların ötesinde farkındalık sağlar. Ancak bazen önce yerel pazarı fethetmek mantıklı olabilir. Coğrafi etiketleme bunun için mükemmeldir. Tıpkı hashtag'ler gibi, burada nerede olduğu veya kayıt yeri aracılığıyla atanan belirli gönderileri aramanıza izin verir. Bu, hedef kitlenize çok daha iyi ulaşmanızı ve diğer hesaplardan öne çıkmanızı sağlar.

#5 Hızlı Başlangıç: Güvenilir Takipçi Satın Alın

Her başlangıç ​​zordur ve yeni başlayanların çoğu, büyük çabalarla kazanılması gereken, yavaş yavaş artan sayıda takipçiden ümidini keser. Servis sağlayıcılardan güvenilir takipçi satın almak küçük bir başlangıç ​​olabilir. Bu size üzerine inşa edebileceğiniz bir temel sağlar. Ek olarak, daha fazla sayıda takipçi daha fazla takipçi çeker. Takipçilerin gerçek Instagram kullanıcıları olmasına ve takipçilerin satın alma işleminden hemen sonra atlamamasına dikkat etmelisiniz. Burn Medya tam olarak bu tip takipçiler sunar ve hatta olası takip etmeyenleri ücretsiz olarak değiştirme garantisi verir.