Instagram'da Beni Kim Engelledi?

Instagram'da Beni Kim Engelledi?

Instagram'da Beni Kim Engelledi?

Instagram'da Beni Kim Engelledi?

Instagram'da birini takip ettikten birkaç gün sonra, gönderilerinin ve hikayelerinin sizin tarafınızdan görünmediğini fark edersiniz.

Kişinin Instagram hesabı devre dışı bırakılmış veya silinmiş olabilir ancak kesin bir cevap mevcut değil. Birinin sizi engellediğinin garantisi yoktur. İnstagram beni kim engelledi? Bu sorunun cevabını bulma yöntemleri bu içerikte verilmektedir.

Instagram'da engellendiğimizi nasıl anlarız?

  1. Instagram profillerini arama

“Instagram'da nasıl engellendik? Soruyu cevaplamanın hızlı bir yolu, bizi Instagram'da engelleyen kişinin profiline bakmaktır. Bu şekilde üç durum meydana gelir:

İlk durum: 

Profillerini ve gönderilerini görebiliyorsanız, herkese açık profiller elbette engellenmez. Gizli profiller “Bu Hesap Gizli” mesajıyla karşılaşırsanız endişelenmenize gerek olmadığını söylemeliyiz.

İkinci durum: 

Engellenen bir kullanıcı profili her görüntülediğinde, gönderi sayısını görebilir, ancak onlar için hiçbir şey ve "Henüz gönderi yok" gibi bir hata görebilir.

Üçüncü durum: 

Bu profilde adı geçen kişinin arama bölümünde profili bulamadığınız için sizi engellediği anlamına gelmez. Kişinin profili devre dışı bırakılmış olabilir. Bu şüpheyi gidermek istiyorsanız başka yöntemler deneyin.

  1. Engellemeyi tespit ederken dikkatli olun.
  2. Fake hesap açıp tekrar aratma yapın

Bu şekilde tesipt yapabilirsiniz.

Arama bölümünden profile ulaşamıyorsanız, istediğiniz kişinin profiline eski yorumlarından ulaşabilirsiniz. Biri sizi engellediğinde Instagram eski etiketleri ve yorumları silmez. Gönderi sayısını gösteren ancak size gönderi göstermeyen bir profil sizi engeller.

  1. Engellenip engellenmediğinizi öğrenmek için Mesajları kontrol edin.

Instagram'da beni kim engelledi? engellenip engellenmediğinizi öğrenmenin yollarından biri, Direkt Mesajlarınızı kontrol etmektir. İstediğiniz kişiyle daha önce mesajlaştıysanız, mesajlarınıza gidin.

Sohbetleriniz hala mevcutsa, engellenmezsiniz; Ancak diyalog yoksa engellenirsiniz. Tabii yine de karşı kişinin hesabının devre dışı bırakılmış olma ihtimali var.

Elbette Instagram grupları size çok yardımcı olacaktır; zaten istediğiniz kişiyle bir gruptaysanız, gruba gidin. İstenen kişinin profili grupta görünüyorsa ve Instagram'ın diğer bölümlerinde (arama bölümü gibi) erişiminiz yoksa engellenmiş olabilirsiniz.

 

Instagram'da başkalarının gönderilerini ve hikayelerini görmemek sadece engellendiğiniz için (karşı taraftan) değildir. Hesabın dondurulması, takipçilerden çıkarılması, karşı kişinin yakın arkadaşlar  listesinde adınızın bulunmaması gibi bir seçim, gönderilerin ve hikayelerin görüntülenmemesine neden olabilir. sizin için görüntülenecek.

Üzülmeden önce, başka bir hesabı veya ortak arkadaşlarınızın hesabını kontrol etmek ve her şeyi bir kez daha kontrol etmek daha iyidir. Bir hesap silme işlemi olduğundan ve tüm bunları kontrol edip sizi engellemediğinden emin olun.