Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır?

Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır?

Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır?

Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır?

Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır? – 2021

 

Kullandığımız birçok farklı sosyal medya hesabı bulunur. Bu hesapların kullanımı ile birlikte birçok farklı özelliği de birlikte kullanabilmek mümkündür. Günümüzde bu nedenlerden dolayı uygulamaların tasarım olarak da sizlere imkânlar sunması sağlanıyor. Aynı zamanda bu uygulamalar gece ya da gündüz kullanılabildiğinden farklı zamanlara yönelik uygulama özellikleri de bulunuyor.

 

Ülkemizde kullanılan yoğun bir sosyal ağ olan instagram uygulaması getirdiği siyah mod ile renklerde karşıtlık ortaya çıkarır. Fakat bu uygulamanın bu şekilde kullanılması için siyah mod nasıl kullanılır Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır? – 2021sorularına doğru cevap vermek gerekir.

İnstagram Siyah Mod Nasıl Açılır?

Beta uygulamalarında kullanılan bu özelliğin aktif hale getirilmesi için öncelikle beta programına katılım gerekir. Bu şekilde uygulamayı güncelledikten sonra uygulama ayarlar kısmından siyah mod aktif hale getirilir. Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır? – 2021sorusu bu şekilde cevaplandırılır. Bunun yanında bu modda etkileşimde bulunmak karşıt renkler anlamına gelir.

Normal durumndainstagram uygulamasında yazılar siyah arka zemin açık renklerden oluşmakla birlikte siyah modda ise arka planın siyah ve yazıların ise siyah olduğu görülür. Hemandroid hem de ios cihazlarda kullanılan bu mod sayesinde uygulamanın görünümünde istenilen niteliklerin yerine getirilmesi mümkündür. Aynı zamanda sürekli normal mod kullananların zamanla yeni tasarımlara ihtiyaç duyması nedeni ile siyah mod aktif olarak kullanıla geliyor.

İnstagram Siyah Mod Gözü Daha Az mı yorar?

Instagram Siyah Mod (Karanlık) Nedir, Nasıl Yapılır? – 2021 sorusunu sorduktan ve cevabını aldıktan sonra başka sorulara da bakabilirsiniz. Örneğin önemli bir soru da siyah modun gözü daha az yorum yormayacağıdır. Genel olarak böyle bir söylenti olmakla birlikte buna dair bir gerçek tespit bulunuyor. Bu nedenle siyah modun böyle bir özelliği yoktur.

Yine gece siyah mod kullanımının herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Siyah mod sadece renk karşıtlığı sağlayan efektleri kapsar. Yine bu modu aktif hale getirmek için telefon görüntü ayarları ile oynamak da gereklidir. Günümüzde yeni ve eski kullanıcılar bu modu tercih eder.