Instagram Paylaşım Saatleri

Instagram Paylaşım Saatleri

Instagram Paylaşım Saatleri

Instagram Paylaşım Saatleri

Instagram Paylaşım Saatleri

İnstagram platformu ilk olarak 2010 yılının Ekim ayında yapılan ve geliştirilen bir uygulama olarak bilinmektedir. Kullanıcıların sahip olduğu kaliteli filtreler ve sosyal ağ ile kısa zamanda oldukça popüler olan bir platform olarak bilinmektedir. Kullanıcıların kendilerini paylaştığı ve kendilerine yeni bir dünya yarattıkları bir platform olarak bilinmektedir.

İnstagram platformunda gün içerisinde 80 milyon kadar fotoğraf paylaşımı insanlar tarafından yapılmaktadır. Çoğu genç insanlar olmak üzere günde yarım milyar insan aktif halde bulunmaktadır. Kullanıcıların 3 buçuk milyar beğeni gün içerisinde beğeni yaptığı bir platform olarak bilinmektedir. Kullanıcıların gün geçtikte yaptıkları bu değerler gün içerisinde gittikçe değişim göstermektedir. Kullanıcıları genel olarak bakıldığında birçok kullanıcının genel olarak genç kullanıcıların olduğu görülmüştür. İnstagram platformunun aktif olarak yarım milyar kullanıcısının olduğu bilinmektedir. Kullanıcıların İnstagram kullanması fazlası ile kolay bir işlem olarak bilinmektedir.

İnstagram kullanıcıların genel olarak merak ettiği işlem kullanıcıların İnstagram paylaşım saatlerini merak etmekteler. İnstagram paylaşım saatleri kullanıcıların en dikkat ettiği durumlardan bir tanesidir. İnstagram platformun kullanıcıları uygulamanın bu sorusunu uzun zamandır yanıt aramaktadır. İnstagram kullanıcıları 36 milyon profilin gönderisini analiz etmiştir. Paylaşım yapmanın en uygun zamanı ya da en çok beğeni ve yorum alacak zamanın akşam üzerinde saat 6 civarlarında olduğu keşfedilmiştir. Kullanıcıların en çok beğeni ve yorum aldığı saatlerin cumartesi ve pazar günlerinde saat 6 gibi en çok kitleye ulaştığı bilinmektedir.

  • Kullanıcıların en kötü paylaşım yaptığı günler ise Çarşamba ve salı günü olarak bilinmektedir.
  • Çarşamba ve Perşembe saat 10 ya da 16 arasında düşük etkileşim saatlerinin olduğu bilinmektedir.
  • Kullanıcıların genel olarak bakıldığında Çarşamba ve perşembe günü içerisinde İnstagram gönderi paylaşması en kötü günler olarak bilinmektedir.

Günümüz teknolojisi içerisinde değişen ve gelişen teknoloji içerisinde birçok insan sosyal medya içerisinde hayatlarına devam etmektedir. İnstagram paylaşım saatleri kullanıcıların platform içerisinde en çok dikkat ettiği işlemlerden bir tanesidir. Platform içerisinde rekabet fazla olduğundan dolayı kullanıcıların fazla beğeni ve yorum alması için en uygun saatleri yakalama şansları fazlası ile yüksektir.