Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram kaydırmalı link ekleme özellikle bağlantı verilmesi istenen paylaşımlar için önem taşıyor. Hikayelere eklenen bu link sayesinde dış bir siteye bağlantı verilmektedir. Ancak kaydırmalı link eklemek için belirli şartları sağlamak gerekiyor.

Instagram Kaydırmalı Link Ekleme

Instagram kaydırmalı link paylaşılan hikayeler üzerine eklenmektedir. Bu sayede özellikle markalar için önemli avantajlar elde edilir. Bir ürüne yönlendirme yapmak, herhangi bir sitenin trafiğini arttırmak veya benzeri yöntemleri uygulamak için kaydırmalı link kullanılmaktadır. Bağlantı eklemek için ise belirli şartlar gerekiyor;

  • Hikayelere kaydırmalı link vermek için hesap işletme hesabı olmalıdır. Bunun için Seçenekler bölümünden İşletme Profiline Geç seçeneği seçilerek işletme hesabı kolayca seçilebilir. Ayrıca Facebook sayfası Instagram profili ile entegre edildiğinde işletme hesabı onaylanacaktır.
  • Hesabın onaylı olması gerekmektedir. Onaylı hesap mavi tikli hesap değildir. Sadece hesabın telefon ve eposta onaylı olması yeterli olacaktır.
  • En önemli nokta ise hesabın en az 10.000 takipçi sayısında olmasıdır. Başka bir deyişle 10 binin altında takipçi bulunan hesaplar kaydırmalı link özelliğini kullanamamaktadır.

Hesabın normal koşullarda 10 bin takipçiye ulaşması oldukça zordur. Ancak Instagramtakipçi satın al hizmetleri ile birlikte 10 bin takipçi sayısına çok kolay şekilde ulaşmak mümkün olacaktır. Farklı sayılarda sunulan takipçi alma hizmeti pratik şekilde hesabın kaydırmalı link paylaşımları yapmak için yarar sağlayacaktır.

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagramtakipçi satın al seçeneği sonrasında hızlı şekilde takipçi sayısı 10 bine ulaşacaktır. Daha sonrasında ise hesabın da işletme hesabı yapılması sonrasında kolay şekilde kaydırmalı link özelliğini kullanabilirsiniz.

Bunun için öncelikle hesaba giriş yapın ve hikaye yüklemek için Story kısmına girin. Hikayeye fotoğraf eklemeden önce bağlantı verilecek linki kopyalayın. Aksi halde ise hesaptan bağlantı çıkışını sağlayacak olan link ekleme butonu görünmeyecektir. Hikayeye eklenecek görsel seçildikten sonra uygulamanın sağ üst tarafında bulunan ataç sembolünü seçin. Ataç ikonu bağlantı eklemeniz için yararlı olacaktır. Bu sembole tıklayın ve kopyalamış olduğunuz bağlantı linkini yapıştırın. Sonrasında ise hikayeyi paylaşınca yukarı kaydırma hareketi ile verilen bağlantıya erişim sağlanacaktır.