İnstagram ile Facebook Nasıl Bağlanır?

İnstagram ile Facebook Nasıl Bağlanır?

İnstagram ile Facebook Nasıl Bağlanır?

İnstagram ile Facebook Nasıl Bağlanır?

İnstagram ile Facebook nasıl bağlanır?

Dünya çapında birçok kişinin kullanmakta olduğu sosyal medya platformları arasında yer alan İnstagram, 2012 senesinde Facebook tarafından satın alınarak, birçok alanda birbirleri ile bağlantılı bir hale geldi. İnstagram platformuna Facebook üzerinden giriş sağlayarak, iki sosyal medya ağı içerisinde arkadaşlarınızı görerek ortak bir şekilde paylaşımlar yapabilme imkanınız bulunmaktadır. Ancak İnstagram uygulamasına Facebook üzerinden giriş sağlamak için, iki hesabı birbirine bağlamanız gerekmektedir.

İnstagram’a Facebook ile giriş sağlamak, birçok kullanıcı adına oldukça fazla avantaj sağlamakta olan yöntemler arasında yer almakta. Özellikle de Facebook üzerinden elde edilmekte olan sosyal medya mecralarını birleştirme girişimleri ile, hesapların beraber birleştirilerek yürütülmesi oldukça iyi bir seçenek olabilmektedir.

İnstagram uygulamasına Facebook üzerinden giriş sağlamak için uygulanacak işlemlere bakacak olduğumuzda;

  • İnstagram mobil uygulaması üzerinden giriş sağlayın
  • Profilinizin bulunduğu alana geçiş sağlayın
  • Ayarlar menüsüne tıklayın
  • Hesap bölümü açarak bağlı hesaplar kısmına girin.
  • Facebook bölümüne dokunarak çıkan ekrana onay verin.
  • Facebook giriş bilgilerinizi düzenleyin.
  • Çıkan sayfa üzerinden paylaşım seçeneklerinizde düzenleme sağlayın.

Yukarıda yer alan maddeleri doğru bir şekilde uygulayarak, başarılı bir şekilde İnstagram hesabınızı Facebook ile bağlamış olacaksanız. Fakat İnstagram profilinize giriş sağlamak istediğinizde, Facebook hesap giriş bilgilerinizi doğru bir şekilde girmek yeterli olacaktır. Eğer Facebook hesabınızı yeni bir şekilde oluşturuyor iseniz, bu işlemi, oluştur kısmı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu şekilde yapmış olduğunuz işlemler ile beraber, her iki sosyal medya platformları üzerinden ortak bir şekilde paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bağladığınız hesaplar ile, arkadaşlarınıza çok daha kolay bir şekilde erişim sağlama şansı da yakalamış olursunuz.

Ancak Facebook hesabınızı kapatma gibi bir girişimde bulunacaksanız ya da yeni bir İnstagram hesabı açacak iseniz, platformlar içerisinde arkadaşlarınızın sizi bulmasını istemiyorsanız, bu bağlantıları da kaldırmak isteyebilirsiniz.

Daha sonrasında, hesaplarınızı tekrar birbirine bağlayabilir ve ortak bir şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Yani hesaplarınızın bağlanması durumunda, kaldırma ya da yeniden bağlama işlemlerinde herhangi bir sınır ya da limit bulunmamaktadır. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz işlemleri uygulama konusunda özgür olduğunuzu söylemek mümkündür.