Instagram Hikayelerine Link Nasıl Eklenir? 

Instagram Hikayelerine Link Nasıl Eklenir? 

Instagram Hikayelerine Link Nasıl Eklenir? 

Instagram Hikayelerine Link Nasıl Eklenir? 

Instagram Hikayelerine Link Nasıl Eklenir? 

Sosyal medya uygulamaları arasında son dönemde en popüler olan uygulama Instagram'dır. Bu uygulama genç yaşlı birçok kişinin kullandığı fotoğraf ve videoları paylaşabilen sosyal medya uygulamalarından biridir. Uygulamada farklı özellikleri bir arada kullanabiliriz. Instagram kullanıcılarının en çok tercih ettiği özellik ise hikaye paylaşım kısmıdır. Son zamanlarda hikayeler bölümüne link ekleme özelliği özellikle işletme hesapları tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. İnsanlar sosyal medya ile tanıştıktan sonra insanların birçok alışkanlığı değişmeye başladı. İnstagram takipçi satın al bunlardan birisidir, hatta sosyal medya hayatımıza o kadar çok girdi ki paylaşılan fotoğraf ve videolar sayesinde para kazanmaya başladık. Sosyal medya uygulamalarının bu kadar aktif hale gelmesinin sebebi ise Instagram hikayesine link ekleyebilme gibi özelliklerin insanlar için avantaja dönüşmesidir.


NEDEN INSTAGRAM HİKAYELERİNE BAĞLANTILAR EKLENİR?


Sosyal medya uygulamalarının bireylerin hayatında bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri de sosyal medya üzerinden olmasıdır. Özellikle sosyal medyanın reklam içeriklerini para kazanmak için kullanmak şirketlerin müşteri ağlarını genişletmelerini sağladı. Sosyal medya üzerinden para kazanma konusu gündeme gelince farklı teknikler ortaya çıkmaya başladı.
2016 yılında Instagram uygulaması uygulamaya yeni bir özellik kazandırmış ve kullanıcılarına hikaye oluşturma imkanı sunmuştur. Bu özellik sayesinde markalar ve reklam yapmak isteyen diğer kişiler daha çok adet almaya başladılar. Hikaye reklamları sayesinde markalar aradıkları müşteri potansiyelini kolayca buldular. Hikayeye link ekleyebilme özelliği sayesinde son dönemde 25 milyon işletme hesabı arasından başarılı reklam modelleri oluşturmuştur. Yani Instagram hikayelerine link eklenmesinin sebebi firmaların reklam yaratma çabalarıdır.