İnstagram Hikayelere Nasıl Gizlice Bakılır?

İnstagram Hikayelere Nasıl Gizlice Bakılır?

İnstagram Hikayelere Nasıl Gizlice Bakılır?

İnstagram Hikayelere Nasıl Gizlice Bakılır?

İnstagram Hikayelere Nasıl Gizlice Bakılır?

İnsanlar, eski sevgilileri ya da herhangi birinin İnstagram üzerinden hikayelerine gizli bir şekilde bakmak isteyebilir. Buradaki asıl amaç ise, hikayelerin bakılmasını karşı tarafın görmemesini amaçlamaktır.

İnstagram sosyal medya platformunda, hikaye özelliğinin eklenmesi ile beraber, hikayenin güncel olarak kaldığı zaman dilimi içerisinde, kimlerin görüntülemiş olduğu görülebilmekte. Bu özellikler İnstagran platformu içerisinde yer alan kurallar tarafından belirlenmekte olsa da, bu kuralların önüne geçmek için ise bazı yollar sağlanabilmektedir.

İnstagram içerisinde yer alan hikayelere bakmak için birçok yöntem ve alternatif yer almaktadır. Ancak bu durumlardan öncesinde, hikayeleri gizli bir şekilde görebilmek adına, o kişiyi ya takip ediyor olmalı, ya da profilinin herkese açık bir şekilde olması gerekmektedir.

İnstagram uygulaması içerisinde bir kişinin hikayesine gizli bir şekilde bakmak için bazı yöntemler yer almaktadır. Bu yöntemlere bakacak olduğumuzda;

Web Sitesi Üzerinden İnstagram Hikayeye Gizlice Bakma

Web sitesi üzerinden instagram hikayelerine erişmek için ise, oldukça fazla site olduğunu söyleyebiliriz. Bazıları kullanıma açık olsa da, güvenlik anlamında sorunları olabilen durumlar da oluşmakta. Bu nedenle piyasa içerisinde adı bilinir ve güvenli olan site olarak İnstadp sitesini örnek olarak verebilirsiniz. Kullanımı da oldukça kolay olmak üzere adım adım inceleyecek olursak;

  • İlk olarak instadp web sitesine giriş sağlayın
  • Daha sonrasında arama kısmına hikayesini gizli bir şekilde incelemek istediğiniz kişini kullanıcı adının girişini sağlayın
  • Devam dedikten sonrasında alt alta sıralanacak bir şekilde tüm hikayeleri iyi bir şekilde görüntüleyebilir ve indirme şansı da bulabilirsiniz. Bunun haricinde hikayesine baktığınız kullanıcının diğer hikayelerini de gizli bir şekilde görebilmektesiniz.

Uygulama Üzerinden İnstagram Hikayeye Gizlice Bakma

Uygulama üzerinden de gizli bir şekilde hikaye bakma şansına erişebilirsiniz. Bunun için uygulanacak adımlarda;

  • Storysaver uygulamasını indirin
  • Uygulamayı açarak giriş sağlayın
  • Hikayesine gizli olarak bakacağınız kişinin kullanıcı adını arama kısmı içerisine girin
  • Kullanıcıyı seçerek paylaşılan hikayeyi görüntüleyin ve de indirin.

Bu şekilde yapulacak işlemler neticesinde, dilediğiniz kişinin hikayesine bakabilirsiniz. Bu işlemler ile hikayesine baktığınız kişi, sizin o hikayeye baktığınızı görmeyecektir.