İnstagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Güncelleme Nasıl Yapılır?

Instagram ülkemizde ve dünyada milyarlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan son derece verimli bir sosyal medya paylaşım sitesidir. Instagram diğer sosyal paylaşım sitelerinden farklı olarak bireylerin fotoğraf ve kısa süreli video paylaşmasına odaklıdır. Instagram uygulaması üzerinden canlı yayın yapmak bireylerin gönderilerine yorum yapmak veya bireylerin direkt mesaj kutularına birebir mesaj iletmek mümkündür. Instagram uygulamasının diğer platformlardan ayrılmasının en önemli özelliği de fotoğraf filtreleridir. Instagram görselliğe ve fotoğraf filtrelerine önem veren bir sosyal medya platformudur. Bireyler başka herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymaksızın sosyal medya platformları üzerinden son derece profesyonel fotoğraflar çekiyormuşcasına paylaşımlar yapabilir. Elbette her uygulama gibi Instagram uygulamasının da periyodik olarak güncellenmesi gerekmektedir. Peki Instagram güncelleme nasıl yapılır?

Instagram uygulamasını güncellemek

Instagram uygulamasını güncellemek son derece kolaydır ve büyük avantajlar sağlar. Instagram uygulamasını güncellemek ınstagramını ve diğer sosyal paylaşım sitelerinin de periyodik olarak yaptıkları yeniliklerden ve özelliklerden faydalanmayı sağlamaktadır. Öte yandan ınstagram'ı güncellemek Bir önceki sürümde yapılan hataların düzelmesine de neden olur. Instagram uygulamasını düzenleyebilmek için öncelikle cihazlardaki uygulama mağazasına gitmek gerekir. Uygulama mağazasından özellikle Android uygulama listesinden güncelleme sayfasına gidip Instagram uygulamasını güncelle düğmesine basarak güncellemek mümkündür. Aynı zamanda Instagram yayınlarını da ana sayfayı aşağıya doğru kaydırarak güncellemek mümkündür. Bu işlem sayesinde ekranda görünen gönderiler yenilenecek ve daha evvelki görünenler aşağılarda yer alacaktır.

Instagram'ı Google Play ya da Apple Store üzerinden güncellemek

Instagram'ı güncellemenin bir diğer yolu da Google Play Store veya Apple Store üzerinden Instagram’ı aratmak olacaktır. Burada Instagram yüklü olarak görünecek fakat güncelle diye bir buton karşımıza çıkacaktır. Güncelleme butonuna tıklandığı takdirde Instagram otomatik olarak kendini güncellenecektir. Bu sayede uygulama üzerinde yapılan herhangi bir hata düzelecek Instagram uygulaması üzerindeki yeniliklerden bireyler faydalanabilecektir. Bilindiği gibi Instagram uygulaması öncelikle sadece fotoğraf ve video paylaşımı yapılabilen bir uygulama idi. Fakat zamanla kendini güncelleyerek canlı yayın özelliği de katıldı. Öte yandan yine ilk kurulduğu zaman Instagram uygulaması sadece Apple yani iOS işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanılabiliyordu. Daha sonra uygulama geliştirilerek Android telefonlarda da kullanılmaya başlandı.