Instagram Fake Hesapların Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

Instagram Fake Hesapların Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

Instagram Fake Hesapların Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

Instagram Fake Hesapların Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

Instagram Fake Hesapların Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

İnstagram ağında yer alan birçok kişiden bazıları kendilerini başka biri olarak tanıtma ihtiyacı hissederler. Bu nedenle bu kişilerin gerçekte kim olduğu merak edilir. bu yazımızda sahte hesapların gerçekte kim olduğunu tespit etmek amacı ile yapılacaklardan bahsedilmiştir. Fakat bu yöntemler garanti değildir. Kişi kendini nitelikli olarak gizleyebilir ve kişinin gerçekten instagram hesabında bulunan kişi olup olmadığını anlamanın kesin ve etkin bir yolu bulunmamaktadır.

Fakat yine de fake hesabın o kişiye ait olup olmadığını anlamaya yarayan Instagram Fake hesapların kime ait olduğunu bulma yöntemi bulunur. Bu yöntem sayesinde kişinin e posta adresi üzerinden yorum yapılarak kişinin gerçekten o kişi olup olmadığının anlaşılması mümkündür. E posta adresi tahmin edilen bir adres ise ve instagram hesabında görülen kişi ile ilintili olduğu düşünülüyor ise muhtemelen bu hesap fakat değildir.

İnstagram Fake Hesap Tespiti

Öncelikle bu işlem için kişinin instagram profilinde görünen kullanıcı isminin tespit edilmesi gerekir. Genellikle herkese açık olarak görünen bu isim alınarak kişinin fake ya da gerçek hesaba sahip olup olmadığı tespit edilir. Bu kullanıcı adı alındıktan sonra instagram giriş sayfası açılır. Açılan sayfada kişinin gerçek bilgilerinin bilinmediğinden dolayı yani giriş bilgileri bilinmediğinden dolayı şifremi unuttum kısmına tıklanır. Şifremi unuttum kısmına tıklandıktan sonra InstagramFake hesapların kime ait olduğunu bulma yöntemi devam ettirilir.

Söz konusu yöntem dahilinde bizden kullanıcı adı istenir. Aldığımız kullanıcı adını ilgili kısma girerek şifre yenileme yapabiliriz. İşte işin püf noktası da burada yer almaktadır. Sistem şifre yenilemek için kişinin e posta adresine bir bağlantı yollayacaktır. Kişinin e posta adresi bu aşamada bu sayfada görüntülenir. Fakat instagram kişinin gizliliğini korumak için bu sayfada kişinin e posta adresinin baştan ve sondan sadece birkaç harfini gösterir. Bu harflere bakarak kişinin e posta adresi tahmin edilmeye çalışılır ve Instagram Fake hesapların kime ait olduğunu bulma yöntemi tamamlanmış olur. Yukarıda bahsedildiği gibi bu yöntem kesin bir yöntem olmamakla birlikte bazen işe yarayan bir yöntemdir.