Instagram’da Takipçi Sayısı Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Instagram’da Takipçi Sayısı Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Instagram’da Takipçi Sayısı Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Instagram’da Takipçi Sayısı Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Instagram’da Takipçi Sayısı Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Instagram’da takipçi sayısını birçok yolla arttırabiliriz. Bunlardan bazıları hashtag, takipçi satın almaya programları ve kendine özgün birçok kitleyi etkileyecek içeriklerdir. Hashtag bu platformda diğer platformlardan daha çok ön plandadır çünkü siz bir hashtag kullandığınızda başka insanlar da aramaya aynı konuyu veya yeri yazdığında sizi görecekler ve böylelikle kendi kitleniz dışında birçok kitleyede seslenmiş olursunuz.

Örneğin siz cafeye gidiyorsunuz ve o kafenin ismini etiketlediğinizde o kafeye gitmiş veya gidecek insanların aratmasında sizin paylaşımınızıda görürler. Ve bu sayede sizin sayfanızın bir nevi reklamını yapmış olursunuz. Ama şöyle de bir durum var postunuzun altına 30’dan fazla hashtag koyamıyorsunuz. Instagram belli bir sınır getirmiştir.

Daha etkili ve kolay bir yöntem kazanmak isterseniz, platformumuz üzerinden takipçi satın al işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Tamamı ile gerçek olan bu takipçiler, sayfanıza etkileşim sağlayarak gelir oranlarınızın artışına fayda sağlayacaktır.

Hashtagden sonra en mantıklı olan takipçi sayısı arttırma olayı da sayfanızı düzenli olarak kullanmanızdır. Eğer sayfanıza düzenli olarak post veya hikaye atarsanız bir de hashtaglerinizi iyi kullanırsanız doğal yoldan aktif takipçi kazanırsınız hem de etkileşimleriniz fazla olur. İnsanlarda bu tarz paylaşımların etkisi daha fazla olur. Mesela siz vlog çekiyorsunuz ve günü gününde paylaşımda bulunuyorsanız bir sonraki günde hangi vlog gelecek konusu ne olacak diye merak ederler. Hem de bu takipçiler sayesinde size daha fazla takipçide gelir onlar diğer arkadaşlarına sizin içeriklerinizden, paylaşımlarınızdan bahsedip başka aktif takipçi kazanmış olursunuz. Eğer diyorsanız ki bu takipçi sayısı bana yetmiyor daha fazla takipçi istiyorum, belli bir içerik yapmayıp daha özgün başka içerikler de yaparak daha fazla kitleye seslenmiş olursunuz. Tabi bu süreç içerisinde sadece instagram üzerinden ilerlememeniz lazım başka platformları da instagramınıza bağlayıp diğer platformlardan da sayfanıza takipçi kazandırabilirsiniz. Örnek olarak bir tane twitter hesabı açıp oradan da ayrı bir kitle kazanıp instagram sayfanıza yeni insanları kazandırabilirsiniz. Sizin gibi içerik üretenlerle etkileşime geçip birbirinize de yeni takipçi kazandırabilirsiniz.