Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram engelleyenler nasıl görülür sorusu pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Bilinen profil bilgilerine sahip birinin sizi engelleyip engellemediğini belirlemek çok kolaydır. Ayrıca bunun için uygulamaya ihtiyacınız yoktur. Tek yapmanız gereken sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin profilini Instagram'da aramaktır.

Profil bilgileri arama sonuçlarında görünüyorsa, bu kişi sizi engellememiş demektir. Bir kişinin profiline arama üzerinde erişilemiyorsa, bu kişinin hesabını kapatmış olması mümkündür. Bunu anlamak için başka bir hesaptan kontrol etmeniz veya yeni bir hesap oluşturup arama yapmanız gerekir. Bu kontrol sonucunda aradığınız kişinin profilini görüntüleyebilirsiniz, bu engellenmiş olduğunuz anlamına gelir.

Uygulama ile Instagram’da Engellendiğini Kontrol Etme

Android için Takipçi Analizi, Google Play mağazasından indirilebilir. Uygulamayı telefonunuza indirip açtıktan sonraInstagram hesabınıza bağlanmalısınız. Sizi kimin engellediğini görmek için ise ‘Engellenenler’ bölümüne gitmeniz gerekir. iOS için bulunan Reports+AppStore'dan indirilebilir. Uygulamayı indirdikten sonra Instagram hesabınıza bağlanın ve ‘Engellenenler’ bölümüne gidin. Burada sizi kimin engellediğini görebilirsiniz.

Instagram’da Engelleyen Kişinin Profili Görülebilir Mi?

Instagram’da engelleyenleri görmek için belirli yöntemler vardır. Bunun yanı sıra Instagram'da engelleyen kişinin engellediği kişinin profilini görüp göremediği tüm Instagram kullanıcılarının merak ettiği bir konudur. Instagram'da sizi engelleyen kişiler, yalnızca profiliniz gizli değilse profilinizi görebilir. Ayrıca Instagram'da sizi engelleyen kişilerin profillerini, hesabınıza giriş yapmadığınız takdirdeistediğiniz zaman görebilirsiniz.Örneğin, arama yaptığınızda sizi engelleyen kişinin profili görüntülenmez. Ancak uygulamaya erişmeden arama yaptığınızda görebilirsiniz. Ancak bunun için karşınızdaki kişinin profilinin gizli olmaması gerekir.

Instagram’da Engelleyen Kişi Engellenir Mi?

Instagram'da sizi engelleyen birinin profiline, engellendiğiniz için erişemezsiniz. Bundan dolayı sizi engelleyen kişiyi engelleyemezsiniz. Bu nedenle, bunu farklı şekillerde yapmanız gerekir. Bunun için ilk olarak Instagram engelleyenleri görme ücretsiz uygulamalar ile sizi engelleyen kişinin kim olduğunu öğrenmeniz gerekir. Ardındanfake bir hesap açmanız veya Instagram hesabı bilgilerinibildiğiniz bir kişininhesabına giriş yapmanız gerekir. Daha sonra engellemek istediğiniz profile girin ve üç noktalı alana tıklayın. Sayfayı kapatmadan yeni web sitesi hesabınıza gitmek için sonraki sayfadaki bağlantıyı kopyalayın. Kopyalanan bağlantıyı profilinize yapıştırırsanız, ‘Kullanıcıyı Engelle’ bölümü ile karşılaşırsınız. Ardından istediğiniz hesabı engelleyebilirsiniz.