Instagram ‘da Profilime Kimler Baktı Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram ‘da Profilime Kimler Baktı Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram ‘da Profilime Kimler Baktı Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram ‘da Profilime Kimler Baktı Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram ‘da Profilime Kimler Baktı Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram'da profilime kimler baktı nasıl öğrenebilirim? sorusu her yaştan bireyin aklını kurcalayan önemli sorulardan biridir. Milyonlarca kişi aktif olarak Instagram uygulamasını kullanmaktadır. Bazı bireyler sadece profil fotoğrafı ve profil resmi yükledikten sonra Instagram uygulamasına aktif olarak kullanmayı bırakır. Fakat bazıları da dikkat çekici önemli paylaşımlar yapmak için 7gün 24saat Instagram uygulamasında vakit geçirir. Hatta bir iş kolu olarak Instagram uygulaması üzerinden çalışmalarını yürüten bireyler ve kurumlarda bulunur. Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram uygulamasında bireyler bu uygulamayı kullanırken profillerine kimlerin baktığını merak ederler ve incelerler. Peki bireylerin profillerine kimlerin baktığını öğrenebilmeleri mümkün müdür?

Profilime kimler baktı?

Instagram profilime kim baktı sorusu binlerce Instagram kullanıcısı tarafından her gün yüzlerce kere araştırılır. Bu anlamda bireyler konuya ilişkin olarak geliştirilen yöntemleri ve uygulamaları sürekli olarak merak ve takip etmektedir. Bazı uygulamalar gerçekten işe yarıyor olsa da bazıları ücret talep ettikleri halde bu noktada işe yarayan uygulamalar değildir. Aynı zamanda Instagram'da bireyleri ya da kuruluşları takip etmeyi umursamayan ve genellikle yayın akışlarına markaların veya kişilerin gönderilerine maruz kalmamak için manuel olarak herkese açık hesapları takip eden insan sayısı da oldukça çoktur. Örneğin herhangi bir markanın müdavimi olan bir birey o markayı takip etmese bile belirli periyotlarla o markanın Instagram hesabına göz atar. Bu nedenle takip etmeden Instagram profilini gören ve inceleyen bireyleri keşfetmek için çeşitli uygulamalar geliştirilmiştir.

Uygulamalar ile merakınızı yenmek mümkün

Apple Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz ya da ücretli olarak bireylerin Instagram profillerine kimlerin baktığını öğrenebilmek için özel hazırlanmış uygulamaları indirmeleri mümkündür. Bu uygulamalar neticesinde belirli ücret ödeyerek ya da ücretsiz olarak profile bakanları görmek mümkün kılınmaktadır. Fakat yapılan bazı araştırmalar ücretli dahi olsa bu uygulamaların işe yaramadığını ortaya koymuştur. Hatta genellikle rastgele Instagram adı seçerek bireylere aynı isimleri gösterdiği bile mevcuttur. Öte yandan yine ücretli ve ücretsiz uygulamalarda bireyleri rahatsız edecek kadar reklam fazlalığı bulunur.